Menu
Facebook
Home
Menu
Catering
Galeria
Informacje
Kontakt
Przystawki
1. Carpaccio wołowe
(plastry mięsa wołowego podawane na rucoli z oliwą truflową, parmezanem, świeżo mielonym pieprzem i pieczywem)
100g 39,90 zł.
2. Carpaccio z łososia
(plastry łososia podawane na rucoli z oliwą sezamową, kaparami, cytryną i pieczywem)
500g 38,90 zł.
4. Bruschetta 3 szt.
(grzanki z mozzarellą, świeżymi pomidorami, bazylią, czosnkiem)
23,90 zł.
5. Pieczony Camembert IN PANCO
(Pieczony Camembert podawany w frużeliną owocową i grzankami)
150g 22,90 zł.
6. Panierowany kurczak
(kawałki kurczaka w panierce, podawane z trzema sosami oraz kompozycją świeżych warzyw)
150g 28,90 zł.
7. Warzywa Soute
(warzywa: brokuły, marchewka, kalafior przygotowany na parze, podawane z grzankami)
300g 19,90 zł.
8. WARZYWA ZAPIEKANE POD PIERZYNKĄ
(grillowany zestaw warzyw z akcentem oliwy z oliwek)
300g 20,90
9. WARZYWA GRILOWANE
(grillowany zestaw warzyw z akcentem oliwy z oliwek)
300g 20,90
9a. KRYZYSOWA KASZANKA
>
(grillowana kaszanka z boczkiem i cebulą, podawana z chlebem na żeliwnym półmisku)
300g 21,90
9b. WĄTRÓBKA DROBIOWA
(wątróbka drobiowa, cebula, jabłko, białe wino, sól, pieprz)
250g 23,90
9c.1. BIGOS W CHLEBIE
(Bigos z mięsem: żeberkami i karkówką, podawany w chlebie)
500g 23,90
9c.2. BIGOS NA TALERZU
(Bigos z mięsem: żeberkami i karkówką, podawany na talerzu)
500g 18,90
Home
Menu
Catering
Galeria
Informacje
Kontakt
Copyright ⓒ 2017 - Restauracja DOUANE steak & grill. All Rights Reserved.