• Facebook
  • Home
  • Menu
  • Catering
  • Galeria
  • Informacje
  • Kontakt

Przystawki

  • 1. Carpaccio wołowe
    (plastry mięsa wołowego podawane na rucoli z oliwą truflową, parmezanem, świeżo mielonym pieprzem i pieczywem)
    100g 39,90 zł.
     

  • 2. Carpaccio z łososia
    (plastry łososia podawane na rucoli z oliwą sezamową, kaparami, cytryną i pieczywem)
    500g 38,90 zł.
     

  • 4. Bruschetta 3 szt.
    (grzanki z mozzarellą, świeżymi pomidorami, bazylią, czosnkiem)
    23,90 zł.
     

  • 5. Pieczony Camembert IN PANCO
    (Pieczony Camembert podawany w frużeliną owocową i grzankami)

    150g 22,90 zł.
     

  • 6. Panierowany kurczak
    (kawałki kurczaka w panierce, podawane z trzema sosami oraz kompozycją świeżych warzyw)
    150g 28,90 zł.
     

  • 7. Warzywa Soute
    (warzywa: brokuły, marchewka, kalafior przygotowany na parze, podawane z grzankami)

    300g 19,90 zł.
     

  • 8. WARZYWA ZAPIEKANE POD PIERZYNKĄ
    (grillowany zestaw warzyw z akcentem oliwy z oliwek)
    300g 20,90 

  • 9. WARZYWA GRILOWANE
    (grillowany zestaw warzyw z akcentem oliwy z oliwek)
    300g 20,90 

  • 9a. KRYZYSOWA KASZANKA>
    (grillowana kaszanka z boczkiem i cebulą, podawana z chlebem na żeliwnym półmisku)
    300g 21,90 

  • 9b. WĄTRÓBKA DROBIOWA
    (wątróbka drobiowa, cebula, jabłko, białe wino, sól, pieprz)
    250g 23,90 

  • 9c.1. BIGOS W CHLEBIE
    (Bigos z mięsem: żeberkami i karkówką, podawany w chlebie)
    500g 23,90 

  • 9c.2. BIGOS NA TALERZU
    (Bigos z mięsem: żeberkami i karkówką, podawany na talerzu)
    500g 18,90 
  • Home
  • Menu
  • Catering
  • Galeria
  • Informacje
  • Kontakt

Copyright ⓒ 2017 - Restauracja DOUANE steak & grill. All Rights Reserved.